Review

“Reindeer Games” ili “Igre Jelena” kako su preveli kod nas (mada je negde prevedeno i “Igre Irvasa” sto je tacnije) je zanimljiv akcioni film u kojem glavnu ulogu tumaci Ben Affleck, dok je glavna zenska uloga pripala Charlize Theron. Reditelj je John Frankenheimer, koji je u to vreme bio dosta cenjen i priznat reditelj. Jedna od njegovih filmova je “Ronin”. On je zahvaljujuci svom ugledu pokupio malo bolju filmsku ekipu za ovaj film. Inace film “Reindeer Games” nije bas dobro prosao kod publike i kriticara, ali su mnoge tv stanice otkupile pravo na emitovanje. Ovo je Frankenheimerov poslednji dugometrazni film.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWf_XpuTeBc[/youtube]

Ben Aflek glumi Rudy Duncan-a, kriminalca pocetnika, koji odsluzuje zatvor zbog kradje automobila. On po izlasku iz zatvora zamenjuje indentitet sa svojim cimerom iz celije i upusta se u jednu veoma opasnu avanturu.  Na pocetku sve krece odlicno. Upoznaje Esli, prelepu devojku sa kojom se cimer dopisivao i koja ne zna njegov izgled. Sve ide ok dok ga ona ne upozna sa svojim bratom Gabrijelom, koga je maestralno odglumio
Gary Sinise. On planira da opljacka kazino a za to mu treba Nick. Rudy nastavlja igru i dalje se predstavljajuci kao Nick.

Zabavan, komican, akcioni film koji drzi paznju i treba mu dati sansu.

 About the Author

avatar
Milos Itic
Filmski Reditelj i Kriticar. Rodjen u Vranju. Zivi u Nisu.